Kwaliteit en vergunning permanente make-up

Het is in Nederland verplicht om een vergunning te hebben wanneer er met permanente make-up gewerkt wordt.

Ik ben in bezit van de vergunning voor het uitvoeren van permanente make-up. Deze vergunning is namens het Ministerie afgegeven door de GGD Gelre-IJssel. Een vergunning wordt pas afgeven wanneer er een inspecteur van de GGD is geweest en de ruimte en de behandelingswijze voldoen aan de hygiënische richtlijnen.

Ik ben trots op het feit dat mijn werkwijze voldoet aan de gestelde richtlijnen en dat ik de vergunning heb om veilig en schoon permanente make-up te zetten. De afgegeven vergunning is 3 jaar geldig en zal voor het verstrijken van die termijn opnieuw aangevraagd worden.

kwaliteit

Het is voor u als klant, maar ook voor mij, een prettige gedachte dat de praktijk voldoet aan alle voorschriften met betrekking tot hygiëne en werkwijze voor het pigmenteren.

praktijk

Mijn vergunning en meer informatie over de vereisten hiervoor kunnen bekeken worden via deze website.