Over Hannie Kok

Hallo, mijn naam is Hannie Kok. Ik heb reeds 30 jaar een pedicure praktijk met neven diensten als: harsen van benen, oksels en bikinilijn en het verven en epileren van wenkbrauwen en wimpers.

Een aantal jaren geleden ging mijn interesse uit naar Permanente Make-up. Nadat ik zelf Permanente Make-up heb laten zetten en de voordelen hiervan heb ervaren.

Het grote voordeel van Permanente Make-up is het gemak dat het met zich meebrengt. Zelfs als je uit bed stapt hoef je niet direct je ogen, wenkbrauwen of lippen van een potloodlijn te voorzien. Daarnaast is het ideaal tijdens vakanties, zwemmen, fitnessen of activiteiten waar bij gezweet wordt. Permanente Make-up loopt niet uit en ziet er altijd goed ui

Ik geloof zelf in Permanente Make-up en hoop dat ik u dit zelfde gemak kan laten ervaren na een behandeling!

Hannie Kok
DSC_0260
hanie